Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Van verleden naar heden

Het behouden van unieke structuren, het volledig moderniseren van ruimtes of het creëren van een naadloze samensmelting van verleden en heden. Bij Gewelf staat uw visie centraal. Ons team van ervaren vakmensen begrijpt de waarde van uw woning als geen ander en zet zich in voor een renovatie die zowel esthetisch als functioneel indruk maakt. We zorgen voor een resultaat dat perfect past bij uw levensstijl.

Door innovatieve bouwtechnieken en geavanceerde systemen te integreren, streven we ernaar om woningen te creëren die minder energie verbruiken en een gezonder binnenklimaat bieden. Onze aandacht voor duurzaamheid verzekert niet alleen een uitzonderlijke woning, maar ook een woning die klaar is voor de toekomst.

“Gewelf, waar het verleden wordt geëerd en de toekomst wordt gecreëerd.”

geniet van gemoedsrust

Onze manier van werken is gebaseerd op een combinatie van vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail. We beginnen elk renovatieproject met een diepgaande kennismaking, waarbij we luisteren naar uw wensen, behoeften en visie. Deze inzichten vormen de bouwstenen voor ons ontwerp- en planningsproces, waarbij we samenwerken met deskundige architecten om een op maat gemaakt concept te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet. Ongeacht de stijl die u verkiest.

Gewelf neemt het zware werk uit handen. Met onze totaalaanpak begeleiden we u door het volledige bouwproces, van planning tot oplevering. Geniet van gemoedsrust terwijl uw droomhuis tot leven komt.

Onze beloftes
 1. Grondige planning en ontwerp:
  We starten met een grondige planningsfase, werken nauw samen met de klant om hun visie te begrijpen en vertalen dit naar een gedetailleerd ontwerp dat voldoet aan hun behoeften en verwachtingen.
 2. Deskundige samenwerking:
  Bekwame architecten en vakmensen vormen steeds een solide basis van elk project. Deze stap omvat ook het selecteren van hoogwaardige materialen en het integreren van duurzame bouwmethoden.
 3. Efficiëntie in uitvoering:
  Gewelf zal alle aspecten van de renovatie efficiënt coördineren. Dit zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering door middel van effectief projectmanagement om het bouwproces soepel te laten verlopen.
 4. Kwaliteitscontrole en toezicht:
  Er worden strikte kwaliteitscontroles uitgevoerd gedurende alle fases van de bouw. Een nauwkeurig toezicht is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het geleverde werk voldoet aan de hoogste normen.
 5. Communicatie en klanttevredenheid:
  Een open communicatie met de klant gedurende het hele project is cruciaal. Op deze manier zorgen we ervoor dat verwachtingen worden overtroffen en dat men tevreden is met het eindresultaat.
 6. Nazorg en ondersteuning:
  We bieden nazorg en ondersteuning na de oplevering van het project. Hierbij horen eventuele benodigde aanpassingen en onderhoud om de klanttevredenheid te blijven waarborgen.

Renoveer met ons

Omarm perfectie en laat uw renovatieproject vormgeven met finesse en vakmanschap.