Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
partner in perfectie

Als totaalaannemer combineren we expertise en toewijding van vakmensen om een ervaring te creëren die verder gaat dan alleen het renoveren of nieuw bouwen van kwaliteitswoningen. Ons verhaal begint met een gedeelde passie voor excellentie, aandacht voor kwaliteit en gedrevenheid om grenzen te verleggen.

Een thuis is voor Gewelf meer dan een plek om te wonen. Het is een weerspiegeling van visie, stijl en comfort. Daarom zetten wij ons in om elk project te transformeren tot een meesterwerk op maat. We nodigen u uit om samen met ons uw visie tot leven te brengen. Ontdek hoe wij, als uw partner in perfectie, het verschil maken in elk detail.

Kristof Davidson

Oprichter & bestuurder

Doordrenkt van waardevolle ervaring in de vastgoedwereld, maar ook een ontembare passie voor de bouwsector. Als een creatieve geest gaat hij verder dan het gewone en wordt hij geïnspireerd door de visuele aspecten van elk project. Zijn fascinatie voor het esthetische en zijn drang om de wereld om hem heen vorm te geven, drijven hem voortdurend om de grenzen te verleggen. Met een scherp oog voor detail en een diepgeworteld begrip van zowel vastgoed als bouw, brengt Kristof een verfrissende benadering naar elke uitdaging.

Michiel Marien

Oprichter & bestuurder

Een schat aan ervaring in de bouwwereld, geworteld in jarenlange verfijning van technische kennis en materialen. Zijn deskundigheid strekt zich uit over projecten waarbij hij zowel de kleinste details als de grotere coördinatie met meesterhand aanpakt. Hij gaat voor niets minder dan uitmuntendheid, waardoor elk project een streling voor het oog wordt. Echter, wat Michiel werkelijk onderscheidt is zijn toewijding aan een open en duidelijke dialoog, waardoor elke stap van het proces soepel en transparant verloopt.

Kwaliteit
Kwaliteit in elke baksteen en precisie in elk hoekje. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken.

Communicatie
Transparante en open communicatie is essentieel! We houden voortdurend contact met onze klanten, luisteren naar hun wensen en delen regelmatig updates.

Toewijding
Vanaf het eerste idee tot de laatste afwerking streven we naar excellentie. Onze passie en toewijding zorgen ervoor dat we de verwachtingen overtreffen.

Duurzaamheid
We selecteren zorgvuldig duurzame materialen, implementeren energiezuinige oplossingen en streven naar milieuvriendelijkheid en toekomstbestendigheid.

Persoonlijke aanpak
Ons doel is niet alleen om projecten te voltooien, maar om een op maat gemaakte ervaring te bieden die aansluit bij de persoonlijke visie en levensstijl van elke klant.

Zorgeloze dienstverlening met naservice
Ons ervaren team neemt alle zorgen uit handen en zorgt voor een gestroomlijnd proces. Ons doel is om een vlekkeloze en stressvrije ervaring te bieden.

Kantoor

Gelegen te midden van de rijke geschiedenis van Herentals, weerspiegelt ons kantoor de kernwaarden van vakmanschap en respect voor traditie die wij hoog in het vaandel dragen. Hier in dit historische pand komen verleden en heden samen, en dat vormt de inspiratie voor de projecten die we aannemen.

Bij Gewelf geloven we in het behoud van historische schoonheid terwijl we simultaan moderne elegantie toevoegen aan onze ruime omgeving. Kom eens langs en ontdek hoe wij uw visie op renovatie en nieuwbouw tot leven kunnen brengen.

Maak uw afspraak

We nemen graag voldoende tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal.