Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Volledige nieuwbouw MC

Rustig en tijdloos wonen vlakbij het centrum.

Het project bestaat uit 3 nieuwbouwwoningen en situeert zich tussen de bossen en het Albertkanaal nabij het centrum van Grobbendonk, in een kindvriendelijke en rustige buurt.

De straat is doodlopend, gelegen op wandel -en fietsafstand van alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, …) en heeft uitstekende verbindingen naar de E313 en omliggende gemeentes.

Indeling.

De inkomhal met gastentoilet leidt u naar de leefruimte, open keuken met alle comfort, aanpalende berging/wasplaats en de middelste woning beschikt over een garage. De eerste verdieping omvat 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, wc en dubbel lavabomeubel. De achtertuin en het terras is zuid-west georiënteerd waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon.

Afwerking.

Om u volledig te ontzorgen wordt de woning instapklaar afgeleverd. Ook de oprit, toegangspaden en het terras worden aangelegd. Achteraan wordt de tuin ingezaaid met gras en de voortuin wordt éénmalig en eenvormig aangeplant. Op de perceelgrenzen worden hagen in beuk geplant of wordt een omheining in ander materiaal geplaatst om de woning te voorzien van de nodige privacy.

Er werd bewust gekozen voor een tijdloos en functioneel woonkarakter. De woning zal gebouwd worden volgens de huidige normen en zal beschikken over zonnepanelen. De werken zijn reeds aangevat en men tracht te werken naar een E-peil <35.

Aankoopkosten: grondaandeel onder registratie (12%), constructie btw (21%)

Interesse? Contacteer ons voor een afspraak en toelichting van het lastenboek en plannen.

Vg, Wg, Gvkr, Vv, Gmo – P-score: A I G-score: onbekend

Maak uw afspraak

Zo kunnen we voldoende tijd nemen om te luisteren naar uw persoonlijk, uniek verhaal.