Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

“DE PASTOR3”

Wonen in de dorpskern.

Innovatief, ecologisch en in alle rust wonen in de dorpskern van Onze Lieve Vrouw Olen.

De ‘Pastor3’ bestaat uit drie ééngezinswoningen. Twee half open bebouwingen en één gesloten bebouwing. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, aangelegde tuin en een tuinberging.

Algemene indeling.

De ruime inkomhal met gastentoilet geeft doorgang naar de leefruimte. Een woonkamer met ruime zit -en eethoek en zicht op het terras en de tuin. De open keuken geeft doorgang naar het terras en heeft aanpalend een ruime berging. Via de leefruimte neem je de trap naar de 1ste verdieping. Deze omvat 3 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer voorzien van badmeubel met voldoende kastruimte en dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een apart ligbad.  De bouwheer voorziet tevens een vaste trap naar de 2de verdieping, dewelke je zelf kan afwerken volledig naar eigen keuze. In de gesloten bebouwing als extra slaapkamers(s) en de twee andere woningen als zolderberging.

Kopers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform het budget vermeld in het lastenboek.

Bouwen in CLT.

De ‘Pastor3’ wordt opgebouwd in CLT en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen.

Enkele voordelen opgesomd:

  • Innovatief & Ecologisch
  • Gezond binnenklimaat
  • Zeer snel in oplevering
  • Energiezuinig
  • Zeer sterk
  • Meer leefruimte
  • Uitstekende brandveiligheid
BEN-normen.

De huizen worden gebouwd conform de nieuwe EPB-normen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. De extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt beloond! Er bestaan tevens stevige premies, een korting op onroerende voorheffing en bij sommige banken een voordelig krediet.

Aankoopkosten: constructie onder BTW(21%), grond onder registratie (10%). 

Interesse in toekomstgericht wonen?
Contacteer ons voor een afspraak en toelichting van het lastenboek en plannen.

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Maak uw afspraak

Zo kunnen we voldoende tijd nemen om te luisteren naar uw persoonlijk, uniek verhaal.