Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Broekstraat – Dessel

Mooi wonen met zicht op paarden.

In alle rust BEN-wonen aan de dorpsrand van Dessel, op korte afstand van het centrum. 

Dit project werd opgedeeld in vijf nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras.

Algemene indeling.

Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met zicht op het terras en de tuin, een open keuken met alle comfort en aanpalende ruime berging. Via de leefruimte neem je de trap naar de eerste verdieping. Deze omvat 3 slaapkamers, apart toilet en een volledig ingerichte badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel, een ruime inloopdouche en een ligbad. De bouwheer voorziet tevens een vaste trap naar de 2de verdieping, dewelke je zelf kan afwerken volledig naar eigen keuze.

Bouwen in CLT.

Deze woningen worden opgebouwd in CLT en bieden tal van voordelen:

  • Innovatief & Ecologisch
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig
  • Zeer sterk
  • Meer leefruimte
  • Uitstekende brandveiligheid
BEN-normen.

De huizen worden gebouwd conform de nieuwe EPB-normen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. De extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt beloond! Er bestaan tevens stevige premies, een korting op onroerende voorheffing en bij sommige banken een voordelig krediet.

Aankoopkosten: constructie onder BTW(21%), grond onder registratie (10%). 

Interesse in toekomstgericht wonen?
Contacteer ons voor een afspraak en toelichting van het lastenboek en plannen.

Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

Maak uw afspraak

Zo kunnen we voldoende tijd nemen om te luisteren naar uw persoonlijk, uniek verhaal.